![]() |
| Salut! |
|
cristian_k83
Tricicleta
![]()
|
Bine v-am gasit, bine ne-am gasit... bine ati venit! Sa speram ca va fi si foarte activ acest forum, mai ales ca vine vine primavara... si plimbari prin toata tara! Salutari... Asteptam strainatatea! ![]() |
||||||||||||
|
_________________ Live together... die alone... |
|||||||||||||
|
eagle dreams
Trotineta
![]()
|
salut is eu picasooo
[url=http://www.99poze.ro/p/b9df6e77d5b7a5fb836493896f856cad.jpg] [/url] |
||||||||||||
|
_________________ nuti |
|||||||||||||
|
Steel
Bicicleta
![]()
|
Salutare... putem discuta mai ushor aici ...
BRAVO ADMINISTRATOR |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| BUNĂ ! |
|
crintea Valerica
Tricicleta
![]()
|
Mă bucur şi eu împreună de voi de această iniţiativă minunată. Vă salut pe toti şi vă vor să vi se îndeplinească toate dorinţele, iar înaintaşului nostru, cel care ne "plimbă" şi mai ales, ne oferă posibilitatea de a ne exprima lăsat îi urez toate cele bune alături de soţia lui. Andrei, TINE-O TOT AŞA!
[url=http://www.99poze.ro/p/8470c48fe78f926920db7fe37c21b00a.jpg] [/url] |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
mariusvirusat
Tricicleta
![]()
|
[color=darkblue]Salutare...., totusi "operatiunea monstru" cand incepe?!
Super tare si filmul, acum l-am vazut prima oara!!! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Steel
Bicicleta
![]()
|
Vremea e cam urata si lumea doarme pe forum . ![]() |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
| Bun venit! |
|
Andrei_Lefter
Administrator
![]()
|
Bine ai venit printre noi Mariusica!!!
Asteptam sa se inscrie si initiatorul proiectului "operatiunea monstru" pentru a stabili detaliile necesare inceperii urmaririi... visului! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
cristian_k83
Tricicleta
![]()
|
Merci de sfaturile "private"... am cumparat pana la urma Castrol nemtzesc. La ce ulei aveam eu in motor, asta e painea lu` Dumnezeu. De ce trebuie sa se inscrie initiatorul??? Fara el... viata e pustiu, cumva??? Hai sa stabilim programul, apoi itinerariul... si dupa cine nu e cu noi, e impotriva noastra. |
||||||||||||||
|
_________________ Live together... die alone... |
|||||||||||||||
|
Steel
Bicicleta
![]()
|
Hai caldura.... te asteptam cu drag....
Au amortit mobrele in garaj. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
crintea Valerica
Tricicleta
![]()
|
Stel, căldura te-a auzit şi a venit mai puternică
dacât ai fi vrut tu. Acum "BON VOYAGE", dar încotro? |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Steel
Bicicleta
![]()
|
Pai se pare ca Duminica facem o escapada din micul nostru orasel spre muntii Buzaului. |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
crintea Valerica
Tricicleta
![]()
|
ROCK ON!
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
golo
Tricicleta
![]()
|
mamaaaaa!!!
e petrecere aci, la voi pe forum. Aaaa... deci..., aaaa, in debutantul rand, salutare la toata lumea, dumneavoastra si telespectatorilor dvs.\ si pt motociclistii din gugesti , fara numar, cei mai motociclisti adevarati. care i-am vazut in veata mea. ...haida ma in turul tarii sau ceva de genul !!! eu vin acasa pe 28-30 iulie si stau pana in 24 august, cam asa, iar de plecat tot plec...dar ar fi ceva sa fim o gasca, ce ziceti??? |
||||||||||||
|
_________________ nu conteaza cine esti, ce motor conduci, se va gasi intotdeauna un fraier sa spuna ca nu te-a vazut!!! |
|||||||||||||
|
golo
Tricicleta
![]()
|
aaaa...
extraordinara ideea cu fetele alea dezbracate de pe tot forumul asta...nu se stie niciodata ![]() |
||||||||||||
|
_________________ nu conteaza cine esti, ce motor conduci, se va gasi intotdeauna un fraier sa spuna ca nu te-a vazut!!! |
|||||||||||||
| Salut! |
|
jipianu
Trotineta
![]()
|
salutare tuturor si bine v-am gasit pe aici...
Chiar daca nu fac parte dintre baietii cu motoarele tot pe 2 roti mai merg si eu din cand in cand... |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Georgian
Tricicleta
![]()
|
bravo mai Jipianu ca vrei sa fii si tu dar te rog sa iti cumperi 2 rotii mai mari
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Georgian
Tricicleta
![]()
|
[quote="Georgian"]bravo mai Jipianu ca vrei sa fii si tu printre noi dar te rog sa iti cumperi 2 rotii mai mari
[/quote] |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
jipianu
Trotineta
![]()
|
n-ai vazut mah ce mare e aia de pe spate la scuter, e mai mare ca la fostul tau GS
Poate vor veni si 2 mai mari dar toate la momentul lor |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Salut |
|
nutitig
Trotineta
![]()
|
Am revenit in forta , imi e dor de o plimbare in grup astept sugestii !!!
|
||||||||||||
|
_________________ am revenit!!! |
|||||||||||||
| Salut! |
|
||
|

Bine v-am gasit, bine ne-am gasit... bine ati venit! Sa speram ca va fi si foarte activ acest forum, mai ales ca vine vine primavara... si plimbari prin toata tara! Salutari... Asteptam strainatatea! 

[/url]
[/url]

mamaaaaa!!!