![]() |
| Siriu - mai 2009 |
|
golo
Tricicleta
![]()
|
deosebit de tare...felicitari
as fi vrut sa fiu si eu acolo |
||||||||||||
|
_________________ nu conteaza cine esti, ce motor conduci, se va gasi intotdeauna un fraier sa spuna ca nu te-a vazut!!! |
|||||||||||||
|
Andrei_Lefter
Administrator
![]()
|
Si noi ne-am fi dorit ca cei doi dintre membrii de baza guguboyz sa ne fi onorat cu prezenta. Nici golo si nici popick nu ne-au putut incanta.
Sunt sigur ca se vor revansa cu întâia ocazie! ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Steel
Bicicleta
![]()
|
Super frumos. Data viitoare raman peste noapte acolo. Sanatate |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
crintea Valerica
Tricicleta
![]()
|
Sa dea D/zeu sa va mai intalniti si pe viitor si chiar in numar mai mare. poate o plimbare la MAREA NEAGRA nu v/ar strica! Ce spuneti?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| ERROR |
|
Andrei_Lefter
Administrator
![]()
|
Am remediat "mica" scapare. Se pare ca v-am pus sa downloadati acelasi fisier de 4 ori in loc sa luati 4 arhive cu poze diverse
Scuze! Eroarea a fost remediata. Enjoy the pictures! ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Re: Siriu - mai 2009 |
|
Steel
Bicicleta
![]()
|
Pun si io cateva poze. Numai bine . http://www.4shared.com/file/109084738/c9ade062/Siriu_2009.html |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
cristian_k83
Tricicleta
![]()
|
M-a plouat week-end-u` trecut, si sub limba. Dupa ce ca m-a prins potopu` cand ma intorceam acasa de laBa cau, pe la Garoafa a inceput nebunia de ploaie rece de cracanat de vara asa... m-a mai udat putin si la intoarcere. Duminica. Dar am razbit. "Paltalonii" fara captuseala, ca doar veni vara, m-au protejat cat de cat de chicaturi.
In rest, aventura continua cu CB-ul meu, care isi traieste a doua tinerete in bratele mele! |
||||||||||||
|
_________________ Live together... die alone... |
|||||||||||||
|
Steel
Bicicleta
![]()
|
Vezi tu, astea sunt riscurile motociclistului, dar daca nu se intampla nu ai ce povesti. Bine ca esti Sanatos.... ca ploaia a trecut.
Sanatate si Asfalt uscat si curat. ![]() |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
crintea Valerica
Tricicleta
![]()
|
noroc ca ţe-au uscaţ curenţii de aer
![]() |