![]() |
| Semne pentru anul 2010? Ceva organizari de drumetii? |
|
cristian_k83
Tricicleta
![]()
|
Din nou nu promit nimic, sa nu cad in dizgratiile unora sau altora. Sper ca anul asta sa reusesc sa ma urnesc si eu. Asa cum fac bugetarii, isi planifica concediul de la inceputul anului. O aberatie, dar n-ai ce-i face. Asta daca o sa mai am servici.
Deci, eu am concediu 24 iulie - 15 august. Adicatalea 3 saptamani. In care sper sa nu fiu retinut cu altele.
Mai trebuie insa sa intregesc "coalitia guvernamentala" ca sa pot spune raspicat "sign me in". Dar pana atunci sper sa nu ramanem in garaj. Eu abia astept 15 martie sa ies cu mobra. ![]() |
||||||||||||
|
_________________ Live together... die alone... |
|||||||||||||
|
mariusvirusat
Tricicleta
![]()
|
Eu ma bag din oficiu...oricum eram bagat inainte de propunere :lol:Acum doi ani am mers singur,anul trecut am fost doi....sa speram ca anul asta sa fim cel putin trei moto...cel putin asa ar iesi din statistici!
|
||||||||||||
|
_________________ nu forta mai tare decat o poate face ingerul tau pazitor! |
|||||||||||||
| Re: Semne pentru anul in curs? Ceva organizari de drumetii? |
|
Steel
Bicicleta
![]()
|
[quote="Andrei_Lefter"]Se baga cineva la o "mica" excursie pe la vara? Propuneri?
Deocamdata pot spune ca ma bag.... detalii mai vedem. Chiar am inceput sa ma pregatesc si la capitolul bagaje.
Sanatate Hai primavar... |
||||||||||||
|
_________________ brrrrr.... |
|||||||||||||
|
Georgian
Tricicleta
![]()
|
Nici eu nu mai promit nimik dar sunt pregatit de o asemea excursie la capitolu bagaje... si moto...sa mai vedem. .pina atunci HAI PRIMAVARA
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
tcapital
Trotineta
![]()
|
Thanks for the article! I'm from Ukraine we have a rather difficult to find useful interesting information.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
tcapital
Trotineta
![]()
|
Thank you for sharing this great information!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Semne pentru anul 2010? Ceva organizari de drumetii? |
|
||
|

).

Deci, eu am concediu 24 iulie - 15 august. Adicatalea 3 saptamani. In care sper sa nu fiu retinut cu altele.