![]() |
| Curse ilegale la Gugesti? |
| Re: Curse ilegale la Gugesti? |
|
Steel
Bicicleta
![]()
|
Am eu cateva detalii... dar prea putzine Duminica 29 MARTIE 2009 o huruiala mare de masini si vreo 2 motoare in fata casei mele.... curios din fire... am iesit sa vad ce se intampla si am ramas surprins sa vad cel putzin 10 BMW-uri si alte masini, unele tunate. Au stat cateva minute si au plecat..... dupa ceva vreme am aflat de treaba cu LINIUTZELE DE PE CANAL...... PREA TARE. |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
| liniuţe |
|
crintea Valerica
Tricicleta
![]()
|
Mi se pare un loc O.K. (dar cam departe de spital
) |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| DA, curse |
|
crintea Valerica
Tricicleta
![]()
|
Gata acum ştiu!!!
S-au găsit câţiva băieţi doritori de adrenalină ( şi cu bani la buzunar), au descoperit CANALUL GUGEŞTI l-au amenajat, măturat, curăţat de bolovanin am improvizat chiar si o trecere peste gârlă prin depunerea cu excavatorul de pământ pe cursul apei, au făcut cu buldozerul şi cale de acces mai ușoară la canal şi întradevăr acum pe canal se fac întreceri sportive motorizate şi nu cum ai spus tu curse ilegale. Nu sunt probleme pentru că nu e loc public şi mai ales zona e împărţită între Gugeşti şi com. Slobozia Ciorăşti. Canalul cred totuşi că e proprietatea statului, care oricum nu-şi apără avuţia. Am mai auzit că aceste întreceri au chiar şi spectatori locali, aşa că poţi alege pe ce parte a barierei să te aşezi. mai mult, sunt convins că aceşti băieţi ( veniţi din 2 judeţe vecine ) nu ar precupeţi niciun efort să plătească chiar şi o sumă de bani pentru închirierea canalului. Mai bine e că din pricina caracteristicilor canalului chiar nu se află riscuri de accidente, asta cuprinzând o siluetă paralelipipedică, dar cu baza mică îpe sol şi cea mare constituită de nesfârşitul văzduh. Nu, nu au fost fugăriţi de organele locale de poliţie cum a zis cineva. ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Multumim de lamuriri! |
|
Andrei_Lefter
Administrator
![]()
|
Valy iti multumim pentru lamuriri. Daca totul e ok din punct de vedere legal atunci o sa merg si eu duminica viitoare sa documentez si chiar sa public un articol pe blogul personal. Va tin la curent! (blogul meu: http://lefterandrei.wordpress.com )
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
crintea Valerica
Tricicleta
![]()
|
Andrei, tu eşti băştinaş şi locuitor al Gugeştiului spune ai auzit ceva de cumpărarea canalului de o persoană fizică, (unu cu Audi, recent venit din Italia şi bugetar?)
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
cristian_k83
Tricicleta
![]()
|
tare valerica... nota 11 cu felicitari. Eu as iesi. Avand in vedere ca de paste mai toata societatea pleaca de prin localitate, optez pentru sambata.. asta daca nu intervin alte impedimente. Salutari
|
||||||||||||
|
_________________ Live together... die alone... |
|||||||||||||
|
cristian_k83
Tricicleta
![]()
|
Mda... ca de obicei... scuze de of topic! Era vb de canal! In vremuri de criza... noi va dam o pasarica... E un substrat freudian in toate. Cine o are mai mare... nu neaparat si mai tare, sau invers... Daca domnul primar construieste aneleuri pe stadion, ce-i mai ramane gugesteanului sa faca... asteapta duminica sa vada curse de masini. Daca odinioara mergeam cu drag la stadion duminica pe la 11, sa vedem derby-uri incrancenate din divizia Zddd, iata ca evoluam si din punct de vedere al hobbyulrilor, nu mai joaca mulțimea fotbal pe stadion, ci tuneaza masini!
Incomparabil sentimentul celor 2 roti! Pentru ceilalti exista intotdeauna maneaua din blaupunkt... si geamurile, vorba celor de la guerrilla, cel putin 2 lasate jos. Restul e can-can!!! |
||||||||||||
|
_________________ Live together... die alone... |
|||||||||||||
| Re: DA, curse |
|
jipianu
Trotineta
![]()
|
la indemnul unui prieten m-am inregistrat si eu pe forumul vostru si am dat de acest subiect. Tin sa te contrazic aici la ce am citat din majoritatea punctelor de vedere Majoritatea baietilor care au venit de s-au dat pe canal sunt oameni de rand si nu zum zici tu cu bani in buzunar si altele -nu a descoperit nimeni canalul de asta stia toata lumea si acolo se mai intreceau masini si inainte dar nu chiar asa multe cum au fost la cele 3,4 intalniri - nu l-a amenajat, curatat, maturat nimeni cum spui u daca nu il blocau poate se trecea si la amenajarea curatare acestuia... - baietii au fost doar din Vrancea si te asigur asta nu din 2 judete cum spui u. Poate daca nu se trecea la amenintari si altele din partea mai MULTORA catre unii care se auzea a fi ei Organizatorii acelor Ilegale (care defapt erau pe departe ilegale) de pe canal era mult mai frumos. totul decurgea bine pana cand au aparut amenintarile si politia acolo unde se tineau... Iti garantez eu ca stii cumplit de putine din ce s-a intamplat acolo si o sa se mai intample... |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
crintea Valerica
Tricicleta
![]()
|
Amice JIPI ai greşit OMU, şi dacă mă cunoşteai înţelegeai sensul comentariului meu! Am precizat aspectele de legalitate sau ilegalitate şi chiar aş fi venit şieu. Referitor la participanţi prima idee când vezi un autoturism cu nr. din alt judeţ consideri că şoferul e venit din acel judeţ ( că doar nu poate încălca prevederile privind înmatricularea şi radierea auto la schimbarea prorietarului
) Poate , dacă se repetă voi auzi şi eu că vreau să fiu spectator! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
jipianu
Trotineta
![]()
|
chiar daca nu te cunosc stiu ce esti... si cred sigur ca nu am grsit cand am spus ca nu stii chiar tot din ce a fost acolo si ce s-a intamplat cand a venit politia acolo... etc.
si daca se repeta nu o sa se mai auda cum s-a auzit atunci toata lumea stia k se trage mulțimea pe canal... cu siguranta nu ve-i auzi |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
jipianu
Trotineta
![]()
|
Uite ca a fost si unul de-al vostru ma refer la baietii cu Moto... de fapt au fost doi ... pe acolo...[url=http://www.girlshare.ro/590910.1]MOV00440.MP4[/url]
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Steel
Bicicleta
![]()
|
Bah... lasa panarama si sa ne anunti si pe noi ! Bafta. |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
jipianu
Trotineta
![]()
|
ok... cu siguranta va voi anunta... daca stiam ca esti interesat te anuntam si turele trecute..dar... eram preocupat de altceva atunci
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Curse ilegale la Gugesti? |
|
||
|

)
S-au găsit câţiva băieţi doritori de adrenalină ( şi cu bani la buzunar), au descoperit CANALUL GUGEŞTI l-au amenajat, măturat, curăţat de bolovanin am improvizat chiar si o trecere peste gârlă prin depunerea cu excavatorul de pământ pe cursul apei, au făcut cu buldozerul şi cale de acces mai ușoară la canal şi întradevăr acum pe canal se fac întreceri sportive motorizate şi nu cum ai spus tu curse ilegale. Nu sunt probleme pentru că nu e loc public şi mai ales zona e împărţită între Gugeşti şi com. Slobozia Ciorăşti. Canalul cred totuşi că e proprietatea statului, care oricum nu-şi apără avuţia. Am mai auzit că aceste întreceri au chiar şi spectatori locali, aşa că poţi alege pe ce parte a barierei să te aşezi. mai mult, sunt convins că aceşti băieţi ( veniţi din 2 judeţe vecine ) nu ar precupeţi niciun efort să plătească chiar şi o sumă de bani pentru închirierea canalului. Mai bine e că din pricina caracteristicilor canalului chiar nu se află riscuri de accidente, asta cuprinzând o siluetă paralelipipedică, dar cu baza mică îpe sol şi cea mare constituită de nesfârşitul văzduh. Nu, nu au fost fugăriţi de organele locale de poliţie cum a zis cineva.